Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: gehele regio

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele Regio 13-06-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Vermiste man weer terecht
LELYSTAD Patrick Gooyer, de man die sinds zaterdag werd vermist, is weer terecht. De politie trof hem dinsdag rond middernacht slapend aan langs de kant van de weg in Weesp. Naar omstandigheden maakt hij het goed.

(Brom)fietsenkijkavond Almere
ALMERE De politie houdt donderdag 14 juni tussen 19.00 en 21.00 uur een fietsenkijkavond op het hoofdbureau aan de Baljuwstraat. Alle fietsen (ca. 100) en bromfietsen (ca. 50) die in de afgelopen periode in de gemeenten Zeewolde en Almere zijn aangetroffen, staan uitgestald. Mocht u uw (brom)fiets kwijt zijn, kom dan kijken. Neem wel een kopie van uw aangifte mee! Er worden geen (brom)fietsen verkocht.

Aanhouding na aanrijding
EMMELOORD Dinsdagmiddag is een 29-jarige man uit Emmeloord aangehouden nadat hij op de Genemuidenstraat een aanrijding had veroorzaakt. Uit onderzoek bleek dat de auto niet verzekerd en niet APK-gekeurd was. Daarnaast bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Omdat de Emmeloorder zich verzette bij aanhouding, is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is na verhoor weer heengezonden. Zijn auto is in beslag genomen.

Snelheidscontrole Drostlaan
EMMELOORD De politie heeft dinsdagavond een snelheidscontrole uitgevoerd op de Drostlaan. Van de 540 passanten reden 36 bestuurders te hard. Zij kunnen binnenkort een acceptgiro verwachten.

Aanhoudingen na mishandeling
LELYSTAD Dinsdagmiddag en avond zijn een 17-jarige jongen en een 29-jarige man aangehouden. De 29-jarige had maandagnacht op de Botter de 17-jarige willen beroven, waarop de 17-jarige hem licht verwondde met een priem. De 17-jarige kwam zich zelf melden aan het politiebureau. De 29-jarige is s avonds aangehouden. Beiden zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Aanhouding rijden zonder rijbewijs
ALMERE Dinsdagmiddag is een 20-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man op de Korenbloemweg rijden. De auto bleek niet APK-gekeurd en verzekerd te zijn. De man negeerde het stopteken, waarop een achtervolging werd ingezet. Uiteindelijk stopte de verdachte op de Lotusbloemweg. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en is geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is na verhoor weer heengezonden.

Bromfietser gewond geraakt
ALMERE Dinsdagmiddag is op het Tegelenpad een 21-jarige bromfietser uit Almere licht gewond geraakt. Volgens getuigen reed hij door een rood verkeerslicht en kwam vervolgens in botsing met een bus. De Almeerder is met onbekend letsel ter controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De brommer bleek niet verzekerd te zijn en was opgevoerd. De bromfiets in beslag genomen.

Bromfietser ten val
ALMERE Dinsdagavond is op de Markerkant een 20-jarige vrouw uit Almere gewond geraakt na een val. Zij zat bij een 16-jarige Almeerder achter op een bromfiets en droeg geen helm. Door een oliespoor op het wegdek gleed de bromfiets vermoedelijk onderuit. De vrouw is met hoofdletsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De 16-jarige Almeerder bleef ongedeerd. De brandweer heeft het wegdek schoongespoten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie