Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Lisse - maatregelingen verkeer en vervoer

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

VERKEER EN VERVOER

Reconstructie Oranjelaan, gedeelte Nassaustraat tot Koningstraat In week 25 voeren wij de laatste reconstructiewerkzaamheden uit aan de Oranjelaan. Deze werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de toplaag van de asfaltverharding en de definitieve belijning. Dit betekent dat de Oranjelaan tussen de Nassaustraat en de Melkweg van 19 tot en met 22 juni a.s. wordt afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. Hoewel de afsluiting niet voor voetgangers geldt, moeten zij wel rekening houden met enige overlast.

Parkeerverbod trottoirs
Het is verboden om een auto op de stoep te parkeren omdat het noodzakelijk is dat trottoirs toegankelijk blijven voor voetgangers. Op het moment ontvangen wij bijvoorbeeld veel klachten van slecht ter been zijnde bewoners van de Berkhoutlaan omdat er in die omgeving veel auto´s op het trottoir staan in verband met reconstructiewerkzaamheden aan de Veldhorststraat. Wij verzoeken u dringend om de auto op een parkeerplaats te zetten zodat het voetgangersverkeer niet gehinderd wordt. Vanaf maandag 18 juni kunt u bekeurd worden wanneer u dit verbod negeert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie