Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie visie duurzaam ondernemen door schelpdiersector

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STICHTING ODUS

Ontwikkeling duurzame schelpdierenvisserij

U I T N O D I G I N G

Aan de redactie economie / parlement / visserij

Yerseke, 13 juni 2001

Betreft: Presentatie lange termijn visie ontwikkeling duurzaam ondernemen door schelpdiersector

Geachte heer, mevrouw,

Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van de visie ontwikkeling duurzame schelpdiervisserij in Nederland op woensdag 20 juni a.s. om 12.30 uur in het gebouw van de Sociaal-Economische Raad (SER) Industriezaal op de begane grond - te Den Haag. De bijeenkomst, inclusief lunch, duurt tot ongeveer 13.30 uur.

De visie op duurzame schelpdiervisserij is door de Nederlandse mossel-, kokkel- en oestersector opgesteld conform het SER-advies over maatschappelijk ondernemen en geeft aan op welke wijze de genoemde sectoren als maatschappelijk ondernemer willen optreden, rekening houdend met de belangen van samenleving en natuur. De totstandkoming van de visie is begeleid door een consortium van adviesbureaus onder leiding van TNO. Middels de visie willen de sectoren komen tot een economisch rendabele en ecologisch verantwoorde schelpdiervisserij met brede maatschappelijke acceptatie.

De visie zal het referentiekader vormen waarop de sectoren kunnen worden aangesproken.

Tijdens de presentatie zal de visie worden toegelicht door de heer drs M.C.Th. Scholten van TNO en de heer W. van den Berg, mosselkweker. De heer D. Luteijn zal de visie namens ODUS vervolgens overhandigen aan staatssecretaris G. Faber van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en aan professor dr. M. van der Nat, hoogleraar economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en als kroonlid van de SER betrokken bij het opstellen van het model voor maatschappelijk ondernemen.

Indien u aanwezig wilt zijn bij dit persgesprek, verzoeken wij u bijgaand antwoord-formulier ingevuld te faxen naar 020-3455089 of per mail uw komst door te geven schelpdieren@vankeep.net.

Met vriendelijke groet,

Ir D. Luteijn

Stichting ODUS

ANTWOORDFORMULIER

Persgesprek lange termijn visie ontwikkeling duurzaam ondernemen door schelpdiersector

Woensdag 20 juni 2001; 12:30 13:30 uur (inclusief lunch)

Gebouw van de Sociaal Economische Raad (Industriezaal)

Bezuidenhoutseweg 60, 2594 AW Den Haag

Naam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.&.

Medium / redactie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Telefoonnummer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..

Faxnummer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

E-mail ..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..

O zal 20 juni a.s. aanwezig zijn bij het persgesprek

O zal 20 juni a.s. niet aanwezig zijn, maar ontvangt wel graag verdere informatie

Graag per omgaande faxen aan: fax 020- 34 55 089

Of uw komst per mail doorgeven: schelpdieren@vankeep.net

Wegwijzer naar de Sociaal-Economische Raad:
Vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam: Bij het Prins Clausplein komen de rijkswegen A12 (Utrecht Den Haag) en A4 (Amsterdam Rotterdam) samen. Volg borden richting Den Haag. Pas bij de derde afslag Centrum (afrit 2) verlaat u de Utrechtsebaan. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 200 meter ligt aan uw linkerhand het SER-gebouw.

Vanuit Leiden: Rijksweg A44 volgen door Wassenaar tot aan het grote kruispunt Benoordenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indië. Hier linksaf (richting Voorburg). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo'n 400 meter treft u aan uw rechterhand het SER-gebouw aan.

Parkeergelegenheid: U kunt uw auto parkeren op het terrein vóór het SER-gebouw. De toegang is geregeld met slagbomen.

Reizend per openbaar vervoer, komende vanaf Centraal Station: Bij het verlaten van de stationshal aan de voorzijde, slaat u rechtsaf (richting de Utrechtsebaan). U loopt rechtdoor bij de eerstvolgende twee verkeerslichten (u kruist de Utrechtsebaan). U bevindt zich dan vanzelf op de Bezuidenhoutseweg. Na zo'n 200 meter vindt u aan uw linkerhand het SER-gebouw. Een wandeling van ongeveer 7 minuten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie