Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flevoland steunt projecten die wonen en zorg combineren

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Zwemwater

Provincie steunt projecten die wonen en zorg combineren

De provincie wil meebetalen aan twee projecten waarin woon- en zorgvoorzieningen worden gecombineerd. Een aantal Flevolandse projecten krijgt een bijdrage uit de landelijke woonzorgstimuleringsregeling (WZSR). De regeling ondersteunt innovatieve projecten die zorgen voor een goede samenhang tussen wonen, welzijn en zorg. Op 1 mei 2001 heeft staatssecretaris J.W. Remkes van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer besloten welke projecten een bijdrage ontvangen. De staatssecretaris steunt de projecten vanuit Flevoland voor de WZSR zijn ingediend. Om de kansen voor deze projecten te vergroten wil de provincie een budget beschikbaar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie