Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intenretcafé Wanadoo Beachclub op Scheveningse strand open

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Wanadoo Beachclub, Nederlands eerste internetcafé op Scheveningse strand, weer open

Amsterdam, 13 juni 2001 - Wanadoo, één van de grootste internetaanbieders van Europa, heeft Nederlands eerste op het strand gelegen internetcafé weer geopend. Net als vorig jaar kunnen strandgasten gratis gebruikmaken van een vijftal Wanadoo-internetzuilen op de veranda van de Wanadoo Beachclub.

Vanaf de website van de Wanadoo Beachclub (www.wanadoo.nl/beach/) kunnen thuisblijvers via de webcamera's al een kijkje nemen op het Scheveningse strand en in de Wanadoo Beachclub. Ook biedt de website informatie over het strandweer en een overzicht van bijzondere activiteiten die dit zomerseizoen in en om de beachclub zullen plaatsvinden.

De Wanadoo Beachclub is gevestigd aan de Strandweg 2 in Scheveningen, direct aan het breedste stuk strand, nabij de havenhoofden. Dit strand is een vaste plek voor vliegeraars en golfsurfers, en nu dus ook weer voor websurfers. Naast internetten kunnen bezoekers op het strand ook volleybalnetten huren of vliegerles krijgen. Verder worden er speciale arrangementen verzorgd, zoals een combinatie van volleybal, vliegerles en een barbecue.

Tijdens het strandseizoen wordt er een aantal speciale evenementen bij de Wanadoo Beachclub georganiseerd. Zo kunnen bezoekers elke laatste vrijdag van de maand de 'Funky Towns Beach Party' bezoeken, waar gedanst kan worden op funk, soul en dance classics. Op 21 juli vindt de Yorin FM Beach Party plaats. En op 7/8, 28/29 juli en 4/5, 20 en 31 augustus doet de Lipton Ice Tea Beachvolleybal-tour de Wanadoo Beachclub aan.

De Wanadoo Beachclub is op werkdagen geopend van 9.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 1.00 uur. De uitgebreide menukaart bevat gevarieerde ontbijt-, lunch- en dinergerechten. De Wanadoo Beachclub is gedurende het gehele strandseizoen tot en met 30 september geopend. Meer informatie over de Wanadoo beachclub is beschikbaar op www.wanadoo.nl/beach/.

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet (www.euronet.nl) is een volledige dochteronderneming van Wanadoo SA. Wanadoo SA is een van de grootste Europese internet service providers en de internet- mediadochter van France Telecom. EuroNet Internet behoort in Nederland tot de selecte groep top level service providers en biedt internetdiensten aan onder twee merken: EuroNet Internet voor de zakelijke markt en Wanadoo voor de consumentenmarkt. Sinds 1994 verzorgt EuroNet Internet producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder ADSL, netwerkkoppelingen en het hosten van websites. Wanadoo biedt een volledig pakket van internettoegang aan consumenten, waaronder breedband- (ADSL en Cable), prepaid- (Smartpack) en gratis abonnementen (Free). Daarnaast levert het webportaal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie verdeeld over acht thematische kanalen. Sinds de overname van het Britse Freeserve in februari 2001 telt Wanadoo SA internationaal bijna vijf miljoen actieve abonnees.

Voor meer informatie:
EuroNet Internet BV: Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51,
mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: (diannep@nl.euro.net).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie