Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persconferentie verkeer en vervoer in Randstad

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-06-12: Uitnodiging pag.nr.=7334

Op woensdag 13 juni 2001 presenteren de verkeer- en vervoerswethouders van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag aan minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat hun visie op het verkeer en vervoer in de Randstad.

Het gaat hierbij om versterking van het regionale openbaar vervoer en het bestaande NS-net, de realisering van goede overstappunten en de aanleg van enkele ontbrekende schakels in het wegennet. Dit verkeers- en vervoersnet, het zogenaamde Deltanet, vergt een investering van zon 40 miljard gulden in de periode tot 2020.

Voor de fotograferende pers en voor de camera vindt de overhandiging van de brochure Deltanet aan minister Netelenbos plaats op woensdagmorgen om 10.30 uur vóór het ministerie van Verkeer en Waterstaat aan de Plesmanweg.

Woensdagmiddag om 13.15 uur wordt over dit onderwerp een persconferentie gegeven door de verkeerswethouders van Utrecht en Den Haag. Deze vindt plaats in de
perskamer (3e verdieping A03-06) van het Stadhuis van Den Haag, Spui 70.

U bent hierbij van harte welkom.

12 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie