Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

West-Vlaanderen zet belangrijke stap in ruimtelijk beleid

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

West-Vlaanderen zet belangrijke stap in ruimtelijk beleid Brugge, 11/6/2001
Op 12 juni 2001 keurde de provincieraad van West-Vlaanderen het provinciaal ruimtelijk structuurplan West-Vlaanderen definitief goed. Dit betekent een belangrijke stap naar een meer gebiedsgericht ruimtelijk beleid, waarmee de provincie West-Vlaanderen bovendien een grotere bestuursverantwoordelijkheid krijgt in de ruimtelijke ordening van haar grondgebied.

De provincie zag reeds vroeg de noodzaak in van een onderbouwd ruimtelijk beleid, o.a. voor noodzakelijke wijzigingen van de gewestplannen. Reeds begin de jaren negentig, nog voor de structuurplanning in decreet werd opgenomen, liet de provincie de deelstructuurplannen Kustzone, Zone Zuidoost ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie