Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 13-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-06-2001 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAKEN

Bij een woning aan de Boxtelseweg in Schijndel zijn dinsdagavond laat twee mannen betrapt toen ze zich in de garage bevonden. De bewoner zag een verdachte auto op zijn oprit staan, nam de sleutels eruit en ging poolshoogte nemen. Er zat niemand in de wagen, bij de garage kwam hij de twee onbekende mannen tegen. Toen ze merkten dat de man de autosleutels had, kwam een van de twee dreigend op hem af. Daarop gaf de man de sleutels af, waarop de auto wegreed. Men mist niet uit de garage. Even later forceerden vermoedelijk dezelfde mannen de poort van een bedrijfspand aan de Van Leeuwenhoekweg in Schijndel. Toen ze merkten dat ze door omwonenden waren opgemerkt, verdwenen ze in hun auto. In een dierenwinkel aan de Clarissenstraat in Boxtel is vannacht ingebroken. De deur werd op grove wijze vernield. Uit de zaak verdween de kassa en een hoeveelheid nog onbekende goederen. Vannacht is ook ingebroken in een slagerij aan de Heuvel in Sint Oedenrode. Het is nog onbekend wat er weg is.

GESTOLEN AUTO`S

Op de Cromvoirtsedijk in de bossen bij Cromvoirt is vannacht een gestolen auto uitgebrand aangetroffen. De brandweer kon slechts nablussen. Het gaat om een vermoedelijk in Zaltbommel gestolen BMW. Dinsdagavond is aan de Voorstaat in Cromvoirt een enige weken geleden in Tilburg gestolen auto aangetroffen.

SNELHEIDSCONTROLES

Op de Eerdsebaan in Wijbosch heeft de politie dinsdagmiddag 29 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode heeft de politie dinsdagmiddag 40 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie