Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start verkoop nieuwbouwwijk De Vosholen Hoogezand-Sappemeer

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 5 juni 2001 Persbericht 2001/37

Start verkoop nieuwbouwwijk De Vosholen

Na een gedegen voorbereiding is het moment aangebroken waarop de verkoop van de nieuwbouwwijk De Vosholen in Hoogezand-Sappemeer van start gaat. In de eerste fase worden circa 130 woningen gebouwd. De verkoop zal gefaseerd verlopen en op 14 juni aanstaande beginnen.

De ontwikkeling van deze wijk komt voort uit het gemeentelijk initiatief om aan de toenemende vraag naar kwalitatief goede woningen te voldoen. De Ontwikkelingscombinatie Vosholen, bestaande uit BEMOG, Bouwfonds Wonen en HBG Vastgoed, zorgt voor de realisatie van het project.

De Vosholen wordt een ruim opgezette woonwijk waar circa 800 woningen komen. Kenmerkend voor het plan zijn de gevarieerde architectuur, een flinke hoeveelheid openbaar groen, een fraaie waterpartij en een prachtige ligging nabij het station en het centrum.

In de eerste fase worden voornamelijk geschakelde, halfvrijstaande en vrijstaande woningen gebouwd. De grond wordt inmiddels bouwrijp gemaakt en op het bouwterrein komt vanaf 6 juni een infocentrum te staan waar geïnteresseerden informatie kunnen krijgen over het project. De verkoop is in handen van Duit Makelaardij uit Hoogezand en Kamminga Makelaars uit Groningen

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie