Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam opent Rotterdams Milieu Perspectief

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kuijper opent Rotterdams Milieu Perspectief Wethouder Els Kuijper (onder meer Milieu) opent donderdag 14 juni om 9.30 uur het congres Rotterdams Milieu Perspectief in de Laurenskerk aan het Grote Kerkplein. Het congres is bedoeld om van gedachten te wisselen over de toekomst van het milieu in Rotterdam en is één van de stappen op weg naar een nieuw milieubeleidsplan voor de stad. Onder leiding van dagvoorzitter Hanneke Kappen zullen verder onder meer het woord voeren: Hans van der Vlist, directeur generaal milieubeheer, Richard Kouprie, hoofd ruimtelijke ordening van de dienst Stedebouw en Volkshuisvesting, Jan Cleij, voormalig directeur milieu ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie