Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk op kruising Draafsingel/Johan Messchaertstraat te Hoorn

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

WERK OP KRUISING DRAAFSINGEL/JOHAN MESSCHAERTSTRAAT Tussen donderdag 14 en woensdag 20 juni wordt de kruising Draafsingel/Johan Messchaertstraat aangepast. Het kruispunt wordt met name voor fietsers veiliger en overzichtelijker door de aanleg van fietsopstelvakken op de Draafsingel en de Pakhuisstraat en het invoeren van eenrichtingsverkeer op de hele Draafsingel. Verder zullen op de Draafsingel en in de Pakhuisstraat fietsstroken worden aangelegd. De fietsstrook op de Draafsingel wordt gemaakt van rood asfalt en sluit aan op de strook bij de Venenlaan. Op donderdag 14 en vrijdag 15 juni is de Pakhuisstraat afgesloten tussen Achter de Vest en het kruispunt. Bewoners van de Vollerswaal kunnen hun straat normaal bereiken. Op Achter de Vest wordt de rijrichting tijdelijk omgedraaid. Vanaf de Draafsingel is het mogelijk rechtdoor te rijden dan wel rechtsaf te slaan naar de Johan Messchaertstraat. Ook kan het verkeer vanaf de Johan Messchaertstraat rechtsaf de Draafsingel op.
Op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juni blijft deze situatie bestaan, maar is de Draafsingel ter plekke geheel afgesloten. Vanuit de Johan Messchaertstraat blijft naar rechts afslaan mogelijk.terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie