Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Conclusion Decision Architects - Transformatica

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Maarn, Hoofddorp
14 juni 2001

Conclusion Decision Architects en Transformatica zijn een strategische samenwerking aangegaan. Samen bieden deze partijen een volledig dienstenpakket om een ICT-architectuur vast te stellen of te veranderen. Conclusion Decision Architects helpt organisaties bij het organiseren, beoordelen en kiezen van een strategische ICT-architectuur. In aanvulling hierop werkt Transformatica aan de menselijke kant; generen van commitment, verbeteren van samenwerking en veranderen van de houding van mensen.

Conclusion Decision Architects werkt aan de besluitvorming over ICT-architecturen. Consultants van Conclusion Decision Architects zijn betrokken bij het vaststellen van ICT-beleid. Dit leidt in de praktijk tot leveranciersselecties, proof ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie