Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nyloplast rondt verkoop Amerikaanse activiteiten af

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Nyloplast
Zoek soortgelijke berichten
Nyloplast


PERSBERICHT

's-Gravendeel, 14 juni 2001

NYLOPLAST RONDT VERKOOP AMERIKAANSE ACTIVITEITEN AF

Nyloplast N.V. heeft de verkoop van al haar Amerikaanse activiteiten voltooid. Per 11 juni jl. zijn de fitting activiteiten in Preston, in de Amerikaanse staat Idaho, verkocht. De verkoop was begin april dit jaar al aangekondigd en volgt op het afstoten van de drain-basin activiteiten in Buford, Georgia ultimo maart.

De kortlopende schulden van Nyloplast zullen als gevolg van de verkoop van beide vestigingen teruglopen.

Pas na de definitieve financiële afwikkeling zal er duidelijkheid zijn over de exacte omvang van het geleden boekverlies. Naar het zich nu laat aanzien zullen de hiervoor ten laste van het jaar 2000 getroffen voorzieningen ter grootte van 1,2 miljoen euro voldoende zijn.

Profiel Nyloplast N.V.
Nyloplast is een innovatieve onderneming met eigen productietechnieken voor de verwerking van kunststof halffabrikaten. Nyloplast onderscheidt zich in de markt door bij de ontwikkeling van haar producten nauw samen te werken met de klant. De activiteiten zijn georganiseerd in twee groepen: Mens Machine Interfaces, kortweg MMI (De Naamplaat B.V. in Hardenberg) en Fittingen (Nyloplast Europe B.V. in 's-Gravendeel).

Nyloplast is sinds 1997 genoteerd aan de beurs van Amsterdam.

Voor meer informatie:

G.P. van Dobben de Bruyn, Algemeen Directeur
Tel. 078 673 60 14

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie