Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe marktleider logistieke direct marketingdiensten

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Wegener NV
Zoek soortgelijke berichten
Wegener NV

14-06-2001 17:00

Nieuwe marktleider op het gebied van logistieke direct marketing diensten

Albracht Groep BV en Wegener Direct Marketing Nederland BV (dochteronderneming van Wegener NV) hebben in de afgelopen periode gesprekken gevoerd over een mogelijke krachtenbundeling op het gebied van logistieke direct marketing.
De gesprekken hebben een dusdanig stadium bereikt dat de verwachting gewettigd is dat overeenstemming bereikt kan worden. Per 1 juli 2001 zullen de activiteiten van Albracht Groep BV en de betreffende onderdelen van Wegener Direct Marketing Nederland BV worden geïntegreerd in een gecombineerde onderneming. Albracht Groep en Wegener zullen een belang van 55% respectievelijk 45% in de nieuwe onderneming krijgen.

De gezamenlijke onderneming zal verder gaan onder de naam TiM Direct Marketing Services (TiM).

Tot de kernactiviteiten van TiM zullen behoren:
- Print & Mail

- (E-) Fulfilment

- Spaar & Loyaliteitsprogramma's

- Klantenservice

Door de samenvoeging zal een onderneming met een omzet van circa NLG 70 mln. ontstaan die in Nederland marktleider wordt in het betreffende marktsegment.

Wegener Direct Marketing Nederland BV zal zich, na de inbreng van de logistieke activiteiten, in Nederland richten op de kernactiviteit `data solutions' (zoals list services, consumenten life style data, data analyse en segmentatie, databasebeheer en dataverwerking) en gespecialiseerde dienstverlening zoals fieldmarketing.

De activiteiten van Albracht Groep BV op het gebied van grafische nabewerking waren reeds per 1 januari 2001 verzelfstandigd. Albracht After Press zal dan ook als zelfstandige onderneming blijven opereren onder haar huidige naam en valt niet onder de samenwerking.

Het betrokken vertegenwoordigend overleg, de vakorganisaties en de Sociaal Economische Raad zijn van het bovenstaande op de hoogte gebracht.

Apeldoorn/Montfoort, 14 juni 2001

Raad van Bestuur Wegener NV
Directie Albracht Groep BV

Voor meer informatie:

Wegener NV Albracht Groep BV
Concern Communicatie PR & Communicatie
Tel. 055-5388652 Wendy Vos
Tel. 076-5086665

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie