Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W Nieuwegein passen ontwikkelingsvisie Galecopperzoom aan

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

College Nieuwegein past ontwikkelingsvisie Galecopperzoom aan Het college van burgemeester en wethouders heeft op 13 juni 2001 ingestemd met de Ontwikkelingsvisie Galecopperzoom. De in november 2000 gepresenteerde Concept- Ontwikkelingsvisie is naar aanleiding van het informatie en inspraaktraject dat in januari en februari 2001 heeft plaats gevonden op diverse punten aangepast. Toch blijft de hoofdopzet om in het gebied sportvoorzieningen en werkgelegenheid te realiseren in een groene parkachtige omgeving gehandhaafd. De aangepaste Ontwikkelingsvisie Galecopperzoom wordt op 26 juni 2001 behandeld in de raadscommissie Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken en Volkshuisvesting (REV). Daarna start het traject waarin het stedenbouwkundig plan en het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie