Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FileMaker en Palm schudden elkaar de hand

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AGENDABERICHT

Seminar FileMaker en Palm
Bussum, 14 juni 2001

FileMaker en Palm schudden elkaar de hand

Maarssen, 23 mei 2001 -- Op donderdag 14 juni tonen FileMaker en Palm tijdens een gemeenschappelijk seminar hun nieuwste producten. Maar bovenal tonen FileMaker en Palm hoe de FileMaker Pro-database en de Palm-handcomputer hand in hand met elkaar gaan.

FileMaker is een ontwikkelaar van database-oplossingen voor werkgroepen en individuele gebruikers. FileMaker Pro 5.5 is de nieuwste versie van het FileMaker Pro 5-programma. FileMaker Pro 5.5 is als eerste programma gecompileerd naar machinetaal voor het nieuwe Apple besturingssysteem Mac OS X en ondersteunt daarmee Mac OS X in ´native mode'. Tevens is het pakket Windows2000 logogecertificeerd.

Programma en plaats
Tijdens het seminar geeft Palm demonstraties van de nieuwste producten, de Palm m500 en Palmm505. FileMaker toont de FileMaker Pro 5.5-versie.

Deelnemers kunnen kiezen uit een ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma is van 09.30 uur tot 12.30 en het middagprogramma vindt van 13.00 uur tot 16.00 uur plaats in 't Spant in Bussum. De entree is gratis. Inschrijven kan via de website: www.filemaker.nl of bellen naar (030) 241 33 23.

Over FileMaker
FileMaker Inc. is een toonaangevend ontwikkelaar van database-oplossingen voor werkgroepen en individuele gebruikers. De veelvuldig bekroonde database-software FileMaker Pro is relationeel opgezet en is bekend geworden door de vele gebruiksvriendelijke mogelijkheden voor directe aanpassingen en web-functies. FileMaker Inc. is een dochteronderneming van Apple Computer Inc.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
(ive@smp.nl)
(030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
(020) 421 05 65

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie