Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flexwerken werkt: IBM's e-place bewijst 't

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Uitnodiging persconferentie

Flexwerken werkt: IBM's e-place bewijst 't

Nieuwbouw laatste stap in succesvolle transformatie naar flexwerken bij IBM Nederland

Flexwerken: het is de laatste tijd een heet hangijzer, waarover de maatschappelijke meningen sterk uiteenlopen, zo merkt IBM. Sommige experts zijn enthousiast over de resultaten, andere zien allerlei minder prettige effecten. De vraag is: over welke vorm van flexwerken gaat het dan? Is het de vorm van flexwerken waarbij een bedrijf zijn medewerkers een mobiele pc en telefoon geeft en hen vervolgens aan hun lot overlaat? Of gaat het om een goed begeleide manier van werken die ruimte creëert voor meer productiviteit, een betere combinatie van werk en privéleven en een moderne stijl van leidinggeven?

Binnenkort begint IBM Nederland aan de bouw van een nieuw kantoor in Amsterdam. Als een van de partijen die aan de wieg van e-business hebben gestaan, streven we er voortdurend naar e-business in onze eigen organisatie in de praktijk te brengen. e-place is daar een belangrijke uiting van. Het nieuwe kantoor wordt dan ook volledig ingericht voor het werken met flexibele werkplekken.

IBM wil u graag laten zien dat flexwerken op de IBM-manier ? of e-place, zoals we het zelf noemen ? in ieder geval uitstekend werkt. Het nieuwbouwproject moet er zelfs toe leiden dat heel IBM Nederland gaat werken volgens het e-place-concept.

Daarom nodigen we u uit om e-place in de praktijk te aanschouwen op ons inmiddels deels gerenoveerde hoofdkantoor in Amsterdam. Voor die tijd laten we u kennismaken met de factoren die hebben bijgedragen aan het succes van e-place, en ontvouwen we onze nieuwbouwplannen. U bent van harte welkom.

14 juni 2001, 10.30-12.00 uur Hoofdkantoor IBM Nederland N.V., Johan Huizingalaan 765, Amsterdam

Programma

10.30 uur IBM Nederland investeert. Amandus Lundqvist, algemeen directeur, IBM Nederland N.V.

10.45 uur Het e-place-concept van IBM. Bert Ferwerda, directeur Human Resources, IBM Nederland N.V.

11.10 uur Hoe gaat de nieuwbouw eruitzien? John Byrom, Real Estate manager, IBM Nederland N.V.

11.20 uur Gelegenheid tot vragen stellen. Mogelijkheid voor Interviews. Rondleiding over de gerenoveerde afdelingen van het hoofdkantoor.

Als u aanwezig wilt zijn bij deze persconferentie kunt u zich aanmelden door gebruik te maken van bijgevoegde fax of u kunt een e-mail sturen naar (svijn@nl.brodeur.com) vóór dinsdag 12 juni 2001. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Brodeur Worldwide, Saskia Vijn (020 346 20 00).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie