Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Friesland: aanrijding met letsel in Sneek

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 14-06-2001
Politieberichten van 14 juni (07.00 - 13.00)

Sneek: aanrijding met letsel
Woensdag omstreeks 21.15 reed een 18-jarige bromfietser uit Sneek over De Malta. Hierbij gleed zijn hand van het stuur waardoor hij onderuit ging. Hierbij raakte het rechterbeen van het slachtoffer een lantaarnpaal. De bromfietser is overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Sneek: diefstal laptop
Tussen maandag en woensdag werd ingebroken in een kantoorpand aan de Schoolstraat. Ontvreemd werd een laptop. Aangifte is gedaan door een 52-jarige inwoonster van Lemmer.

Ureterp: diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Stuken. Het slot aan de bestuurderskant werd vernield. Ontvreemd werd een radio-cdspeler ter waarde van 500 gulden. Aangifte is gedaan door een 28-jarige inwoner van Ureterp.

Leeuwarden: fietsendief aangehouden
Donderdag omstreeks 11.10 uur zag de politie dat een 30-jarige inwoner van Leeuwarden een fiets met zich meedroeg. Toen de man probeerde zich te verstoppen is de politie een praatje met hem gaan maken. Op de vraag of hij het slot van de fiets kon openmaken moest de verdachte ontkennend antwoorden. Daarop gaf de verdachte toe dat hij de fiets eerder die ochtend had gestolen nabij het station. De man is ingesloten.

Wolvega: poging inbraak auto
Tussen vrijdag 8 juni en woensdag 13 juni is gepoogd in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Wagnerstraat. Er is schade ontstaan aan het linkervoorportier en aan de deurstijl. De schade bedraagt ongeveer 1000 gulden. Aangifte is gedaan door een 53-jarige inwoonster van Wolvega.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie