Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woodrow Softek EnView Marketing Manager bij Fujitsu Softek

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dale Woodrow wordt Softek EnView Marketing Manager bij Fujitsu Softek

Brussel, juni 2001 - -Fujitsu Softek benoemt Dale Woodrow tot marketing manager voor de EnVIew-productlijn. Dale Woodrow heeft 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie en gegevensverwerking. Hij moet ervoor zorgen dat de unieke oplossing van Softek EnView de toon blijft aangeven op het vlak van e-commerce performance-monitoring.

Woodrow was eerder werkzaam als program manager voor computernetworking- en communicatieproducten en als productmanager voor front-end processorproducten voor Amdahl Corporation, waar hij ook Marketing Manager was voor de hele Intel architectuurserver productlijn voor Microsoft en Linux.

Voor hij bij Amdahl kwam, stond hij in voor de ontwikkeling van multiplexers en telefooncentrales bij DSC Communications.

Ook op het gebied van draadloze communicatie beschikt Woodrow over een sterke technische achtergrond: hij werkte 13 jaar voor Motorola, waar hij mee instond voor het ontwerp en de ontwikkeling van de spitstechnologie van dat bedrijf.

Woodrow heeft een BSEE degree van de Purdue University en een MBA van de University of Phoenix.

Over Fujitsu Softek
Fujitsu Softek werd opgericht door Fujitsu Limited, de toonaangevende leverancier van op het Internet gebaseerde oplossingen die een jaarlijkse omzet realiseert van 50 miljard $, en zijn Amerikaanse dochteronderneming Amdahl Corporation. Fujitsu Softek levert geavanceerde softwareoplossingen aan bedrijven en instellingen, om hun e-business-prestaties te verbeteren en kracht bij te zetten. Fujitsu Softek zal voortbouwen op zijn huidig assortiment innovatieve producten en diensten om uit te groeien tot de voorkeursleverancier van oplossingen voor gegevensbescherming, -migratie en
-replicatie, prestatievermogen, toepassingsbeschikbaarheid, herstel na een ramp, SAN-beheer, opslagvirtualisering en businesscontinuïteit. Meer informatie is beschikbaar op softek.fujitsu.com.

Over Fujitsu Limited
Fujitsu Limited (TSE: 6702) is een toonaangevende leverancier van op het Internet gebaseerde IT-oplossingen die actief is op de wereldwijde markt. Met ruim 500 groepsmaatschappijen en gelieerde bedrijven over de hele wereld
-- waaronder ICL, Amdahl en DMR Consulting -- behaalde Fujitsu Limited een geconsolideerde omzet van 5,26 triljoen yen (49,6 miljard $) in het boekjaar dat afgesloten werd op 31 maart 2000. Dankzij zijn toonaangevende technologieën, zijn computer- en telecommunicatieplatformen van wereldklasse en zijn wereldwijd korps van meer dan 60.000 systemen en service-experts, is Fujitsu ideaal geplaatst om de eindeloze mogelijkheden van het Internet aan te boren om het succes van zijn klanten te garanderen. In totaal telt de Fujitsu Groep 188.000 werknemers. Het bedrijf is actief in ruim 100 landen. Internet: www.fujitsu.com/

Amdahl is een geregistreerd handelsmerk van Amdahl Corporation. Alle andere handelsmerken en productnamen zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Perscontacten
Johan Perremans
Creative Strategies
Tel.: + 32 2 267 41 60
Fax: + 32 2 267 12 89
E-mail : johan@creative-strategies.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie