Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Whizzdom krijgt AstraZeneca als licentiehouder

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
New Page 1Whizzdom B.V. krijgt AstraZeneca B.V. als licentiehouder

Hilversum, 14 juni 2001 - Whizzdom, een toonaangevende web-based solutions provider, heeft een licentiecontract afgesloten met AstraZeneca B.V., marktleider binnen de farmaceutische branche met in Nederland marketing, sales en klinisch onderzoek als kernactiviteiten.

AstraZeneca gaat het Learning Management Systeem (LMS) van Whizzdom in Nederland in eerste instantie installeren voor haar 400 medewerkers die tegelijkertijd binnen een zeer kort tijdsbestek gaan migreren naar de Office2000 en Windows2000 software. Deze oplossing maakt het mogelijk alle medewerkers juist die leermodules te laten volgen waar zij behoefte aan hebben, op de door hen gewenste momenten.

"Het in gebruik nemen van een nieuw software platform of nieuwe toepassingen gaat altijd gepaard met uitgebreide training. Vooral voor onze buitendienst is dit vaak moeilijk in te plannen. Het gebruik van het Learning Management Systeem van Whizzdom haalt dit nadeel weg. Onze medewerkers wordt de gelegenheid geboden om zich via ons Intranet op de door henzelf gekozen momenten het gewenste eigen te maken. Zowel zijzelf als onze trainingsafdeling kunnen in het systeem hun voortgang volgen", aldus Ton Hulsbosch, Hoofd Automatisering.

Info Opleiders - ontwikkelaar van trainingsconcepten op het gebied van automatisering voor gebruikers en IT-professionals - neemt als partner binnen dit project de installatie en 'content-bouw' voor haar rekening.

"Voor Whizzdom is het van groot belang om dergelijke samenwerkingsverbanden te realiseren. Het biedt ons de gelegenheid een geheel andere branche te betreden met ons platform", aldus Joggie Taute, CEO Whizzdom B.V.

Volgens planning wordt het LMS van Whizzdom nog deze maand in gebruik genomen bij AstraZeneca Nederland. In een latere fase denkt de organisatie ook deze middelen in te kunnen zetten voor andere doelen zoals bijvoorbeeld diverse product trainingen.

Whizzdom
Whizzdom is een toonaangevende, Nederlandse web-based solutions provider met producten als Learning Management System (LMS), Knowledge Management System (KMS) en Assessment & Survey. Met succes zijn systemen geïmplementeerd bij onder andere de Universiteit Nyenrode, Oxford University, Templeton College, Triam, ISS, IP GlobalNet,TinQwise, Ingenio, Info Opleiders, Creyf's Group en diverse Ministeries. www.whizzdom.nl

AstraZeneca
Met meer dan 55.000 werknemers en vestigingen in meer dan 100 landen is AstraZeneca een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. In Nederland heeft AstraZeneca een marktaandeel van 14,6%, en is hiermee marktleider. Gemiddeld investeert AstraZeneca 18% van haar omzet in Research en Development. AstraZeneca levert geneesmiddelen en verricht onderzoek op therapeutische gebieden zoals: oncologie, maag- en darmstelsel, centraal zenuwstelsel, ademhalingswegen, hart, vaten en pijnbestrijding. www.astrazeneca.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Whizzdom B.V.,
A: Work in Progress
Joggie Taute, CEO
Judith Huisman
Tel: 035 68 39 494
Tel: 020 36 31 152
E-mail: (joggie.taute@whizzdom.nl)
E-mail: (jhuisman@workinprogress.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie