Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie eBusiness op onderzoek naar vestigingslocaties

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Reactie van eBusiness sector Rotterdam op onderzoek naar vestigingslocaties

Michiel Smit (directeur Arbeidsmarkt.com) geeft in het TV Rijnmond Journaal zijn reactie op het onderzoek naar vestigingslocaties in Europa. Als bestuurslid van de Stichting i-portal, de Rotterdamse ICT Community, is hij de representant voor de eBusiness sector in Rotterdam.

Arbeidsmarkt.com is een van de meest promintente eBusiness ondernemingen in de regio Rotterdam en sinds 1998 gegroeid naar een professionale diensverlener van diverse internet recruitment diensten. Klanten zoals General Electric, KNBSB en Nespresso kiezen voor de expertise die er aanwezig is om internet in te zetten als medium in de personeelswerving.

Rotterdam heeft volgens Smit alles in zich om in de toekomst te concureren met steden zoals Amsterdam en Londen die volgens onderzoek op dit moment positie 1 en 4 innemen. Door het aanbod betaalbare goede woningen en groeiende mogelijkheden van vrijetijds mogelijkheden (o.a. nieuwe luxor, events) is het aantrekkelijk voor potentieel personeel. Smit vind het wel belangrijk dat de kennis, aanwezig op de TU Delft en Erasmus Universiteit, beter moet worden ingezet voor de bedrijven die in Rotterdam gevestigd zijn. Hij ziet hier ook een duidelijk doel voor de gemeente Rotterdam.

Door de contacten van de meer dan 700 aangesloten bedrijven bij de Stichting i-portal een en samenwerking met het TBN uit Texas zijn er duidelijk lijnen uitgezet om de positie van Rotterdam als vestigingslocatie verder te verbeteren.


-----
Meer informatie:
Michiel Smit (06)15467515 smit@arbeidsmarkt.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie