Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Zuid, Maastricht: schietincident opgelost

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 14-06-2001 Persberichten district Maastricht (H.P. 15.40) Donderdag, 14 juni 2001

Maastricht, schietincident Statensingel opgelost: De politie in het district Maastricht heeft de voorbije dagen vier mannen en een vrouw aangehouden vanwege hun betrokkenheid bij een schietincident dat plaatsvond op 4 juni 2001 op de Statensingel te Maastricht.
Maandagmiddag 4 juni 2001 vond op de kruising Statensingel / Frontensingel / Cabergerweg te Maastricht een schietincident plaats waarbij de bestuurder van een bromfiets meerdere keren geschoten heeft op de inzittenden van een rode personenauto. Geen van de betrokken partijen meldden zich na de schietpartij bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie