Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kodak introduceert nieuwe APS- compactcamera's

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kodak introduceert twee nieuwe, krachtige APS- compactcamera's in designuitvoering Kodak Advantix C450 en de Kodak Advantix T570.

Vianen, 14 juni 2001 - Kodak breidt het assortiment APS Advantix-camera's uit met twee nieuwe APS-toestellen (Advanced Photo System) voor het maken van kwaliteitsfoto's, de Advantix C450 en Advantix T570. Beide camera's zijn bedoeld voor alle amateur- of gelegenheidsfotografen en beschikken over alle sterke punten van het APS-systeem, zoals drie fotoformaten en een eenvoudige filminleg. Bovendien zijn de camera's uitgerust met een multimodusflash, waarmee eenvoudig op het ene moment landschappen en op een ander moment portretfoto's kunnen worden gemaakt, zowel overdag ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie