Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis uitproberen van Webridge PX 4.0

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

GRATIS UITPROBEREN VAN WEBRIDGE PX 4.0

PRIVATE EXCHANGE APPLICATIE

Hedel, 14 juni 2001 - Webridge biedt organisaties de mogelijkheid om de voordelen van private exchange-software gratis uit te proberen. Webridge bouwt een private marktplaats, met zijn B2B-software applicatie Webridge PX 4.0. specifiek op maat voor een klant. De private exchange-oplossing kan binnen 24 uur na de eerste kennismakingsbijeenkomst via internet beschikbaar zijn. Vervolgens kan deze door de gebruiker verder worden aangepast.

Grote organisaties profiteren al langer van de voordelen van private exchanges. De populariteit van deze veilige, kosteneffectieve manier om B2B e-commerce te implementeren blijft groeien. Webridge brengt de benodigde technologie hiervoor nu binnen bereik van middelgrote ondernemingen en afdelingen van grote ondernemingen. Zo kunnen ook zij internet gebruiken voor het online onderhouden van relaties met klanten en partners en het integreren van activiteiten op het gebied van marketing, verkoop en samenwerking. PX 4.0 levert deze mogelijkheden tegen lagere kosten, in minder tijd en met een snellere return on investment (ROI) dan bij integratie van een reeks individuele oplossingen met dezelfde functionaliteit. Webridge PX 4.0 is de eerste complete oplossing voor het integreren van communities, eCRM en online handel. Het pakket bevat onder andere functionaliteit voor commercie, content management, beveiliging en personalisatie. Via een eenvoudige browsergebaseerde interface krijgen gebruikers vat op content, business rules en beheer. Tijdens de gratis proefperiode kunnen organisaties de oplossing evalueren op basis van hun eigen criteria en aan den lijve ondervinden wat collaborative eBusiness kan betekenen voor hun organisatie.

""Middelgrote organisaties zetten internetgebaseerde oplossingen in om bedrijfsprocessen te verbeteren. Ze kiezen steeds vaker voor kant-en-klare oplossingen die geïntegreerde functionaliteit bieden voor compleet beheer van de klant en die eenvoudig te integreren zijn met bestaande operationele systemen en die schaalbaar zijn om met het bedrijf mee te groeien", aldus Sheryl Kingstone Industry Analyst bij de Yankee Group.

De kosten voor een turnkey Webridge PX 4.0-oplossing op instapniveau bedragen 125.000 Euro. Deze oplossing bestaat uit een framework, basissite met ingebouwde e-businessapplicaties, community met persoonlijke gebruikerslicenties, ongelimiteerd aantal anonieme gebruikers en diensten voor projectbeheer voor installatie, configuratie, aanpassen van de look and feel en gebruikerstraining. De oplossing is binnen vier weken inzetbaar en schaalbaar tot tienduizenden gebruikers. Webridge PX 4.0 is exclusief gebouwd op het Microsoft-platform en Commerce Server 2000. Webridge
Webridge heeft bijna twintig jaar ervaring met het ontwerpen en leveren van OLTP-oplossingen. Het bedrijf helpt hiermee organisaties hun processen aan te passen aan de digitale economie. Webridge heeft meer dan 150 installaties gedaan in verschillende bedrijfstakken, onder meer bij organisaties die zich bezighouden met high-tech, telecom en draadloze communicatie, financiële dienstverlening, online leren, landbouw, verpakking, gezondheidszorg en law enforcement. Klanten van Webridge zijn bijvoorbeeld Xerox, Honeywell, Deutsche Bank, NEC, Primedia Learning Systems, IronSpire, BenefitMall.com en InFocus Corporation.

Het hoofdkantoor van Webridge is gevestigd in Portland, Oregon. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Amerika en ontwikkelcentra in Londen en Tokio. In Nederland heeft Webridge een vestiging in Hedel. Webridge werd in 1996 opgericht door de grondleggers van Sequent Computer Systems. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op http://www.webridge.com. of telefonisch via telefoonnummer 073 599 7121. Meer informatie voor de redactie:
Webridge Nederland
Jan Hereijgers
Tel. 073 599 7121
GSM 06 55 771 858
Email: jhereijgers@webridge.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. 0345 501 595
GSM 06 28 88 96 32
Email: monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie