Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Amersfoortse speelt in op plannen Commissie Donner

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

DE AMERSFOORTSE SPEELT MET AOV-ONTBIJTSESSIES IN OP PLANNEN COMMISSIE-DONNER

Nog geen drie weken na het verschijnen van Donners WAO-aanbevelingen komt De Amersfoortse Verzekeringen met ontbijtsessies over arbeidsongeschiktheid voor assurantieadviseurs. De Inkomensverzekeraar toont hiermee aan snel in te kunnen spelen op marktontwikkelingen. Met als titel 'Uit de gratie of reïntegratie?' wordt in de ontbijtsessies arbeidsongeschiktheid van alle zijden belicht. Inmiddels zijn de eerste twee AOV-ontbijtsessies gehouden, die door de assurantieadviseurs goed zijn ontvangen.

Eén van de sprekers van de AOV-ontbijtsessies, de heer mr. F.J.M. Romijn, directeur Inkomensverzekeringen van De Amersfoortse, vertelt wat voor gevolgen de voorstellen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie