Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Organisatie eerste MotoRijDag in Nederland

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Datum: 20010614 locatie: inp/2001/06/14/q003.htm titel: Organisatie eerste MotoRijDag in Nederland url: http://www.autorai.nl/called/nieuws/default.asp?nieuwsItemID=1315 Arnold zegt: AutoRai Autoberichten, index Titelbalk gaf: AutoRai.nl Afzender is:

AutoRai

25-4-2001

Eerste MotoRijDag op donderdag 14 juni 2001

Op donderdag 14 juni a.s. wordt in Nederland de eerste MotoRijDag georganiseerd. Het idee achter de dag is dat er minder files in Nederland zijn op die dag, doordat alle motorrijders de motor nemen.

In Nederland zijn ruim 400.000 motorfietsen. En maar liefst 1,1 miljoen Nederlanders hebben een motorrijbewijs. De MotoRijDag wordt georganiseerd door de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI Vereniging. Andere Europese landen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie