Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht:, district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-06-2001

Politiebericht Utrecht:, district Eemland noord, 09.35 uur
Betaling met gestolen credit card

SOEST Op de Weegbreestraat probeerde woensdagmiddag omstreeks twee uur een man met een gestolen credit card te betalen. Een medewerker van het bedrijf vertrouwde de zaak niet en waarschuwde de politie. Toen de politie ter plaatse een onderzoek instelde, bleek dat de credit card gestolen was. De verdachte, een 17-jarige inwoner van Amersfoort, had het bedrijf inmiddels verlaten, maar kon in de buurt van het bedrijf aangehouden worden. De politie onderzoekt de zaak.

Man met slok op in berm beland

HOOGLAND Op de Bunschoterstraat is een automobilist woensdagavond omstreeks tien uur in de berm terecht gekomen, nadat hij in een slip geraakt was.

Na het ongeval klom de man, een 54-jarige inwoner van Nijkerkerveen, zelf uit de auto. Ter plaatse gekomen politieagenten roken bij de adem een alcohollucht. De man werd aangehouden en op het politiebureau bleek dat de man 1,25 promille alcohol in zijn lichaam had. De man heeft een dagvaarding uitgereikt gekregen.

Verkeerscontroles

SOEST/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie hield woensdag twee verkeerscontroles in district Eemland noord.

Van kwart over negen tot kwart over tien in de ochtend controleerde de politie aan de Biltseweg in Soest met een lasergun de snelheid van 280 passanten. Niemand overtrad de maximum snelheid.

Van drie tot vier uur in de middag zijn aan de Westsingel in Bunschoten-Spakenburg tijdens een gordelcontrole 30 personen gecontroleerd. Vier automobilisten kregen een bekeuring omdat zij geen gordel droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie