Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Binnenvaart schakel tussen producent en supermarkt

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NEDERLAND DISTRIBUTIELAND

Binnenvaart schakel tussen producent en supermarkt

Nederland staat aan de vooravond van een ingrijpende vernieuwing. Onder de naam Distrivaart wordt gewerkt aan een kansrijk landelijk netwerk voor distributie van consumentengoederen over water. Door middel van speciale palletschepen die gebruik maken van recent ontwikkelde overslagtechnieken, zullen wegtransport en binnenvaart worden gecombineerd. Onderzoek van TNO Inro wijst uit dat dit netwerk volledig voldoet aan de huidige markteisen op het gebied van betrouwbaarheid en flexibiliteit van transport. Interesse voor dit baanbrekende concept is reeds getoond door Bavaria, Heineken, Grolsch, Coca Cola, Kimberly Clark, Unilever en grote Nederlandse retailers. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie