Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arnhem - start invoering ondergrondse afvalcontainers

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Invoering ondergrondse afvalcontainers van start De gemeente Arnhem gaat de bovengrondse afvalcontainers, bestemd voor bewoners van flats en bovenwoningen vervangen door ondergrondse afvalcontainers. Dit geldt voor de afvalcontainers buiten op straat, maar ook voor de afvalcontainers binnen in de flatgebouwen. Voornaamste doel van de invoering van ondergrondse containers is het verbeteren van het straatbeeld in Arnhem. In vijf jaren tijd worden wijksgewijs alle bovengrondse containers vervangen. In opdracht van de gemeente Arnhem zorgt afvalinzamelaar ARA voor de uitvoering van dit project. De wijken Sint Marten en Klarendal zijn als eerste aan de beurt. Inwoners worden de komende wijken geïnformeerd.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie