Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst herstructuering glastuinbouw in Rijsenhout

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Gedeputeerde Verburg maakt zich sterk voor
glastuinbouwontwikkelingen
Landbouw gedeputeerde Bob Verburg zal zijn visie geven op de ontwikkeling van het Agribusiness complex in Aalsmeer e.o. op een bijeenkomst op donderdag 14 juni over de herstructurering glastuinbouw in Rijsenhout. Tijdens deze bijeenkomst zal de gedeputeerde, als voorzitter van de Stichting ter verbetering van de agrarische structuur (Stivas), de promotiecampagne 'Je aardt snel in Noord-Holland' afsluiten.
De campagne "Je aardt snel in Noord-Holland" is georganiseerd door de Stivas ten behoeve van de ondersteuning van de glastuinbouw ontwikkeling in Noord-Holland en ter bevordering van de verkoop van beschikbare gronden voor nieuwe vestiging van glastuinbouw. De campagne wordt afgesloten met de aanbieding van een brochure aan de wethouder van de gemeente Haarlemmermeer, de heer Görtemöller. In de brochure staan activiteiten vermeld om te komen tot glastuinbouw ontwikkeling en waar diverse partijen zich uitlaten over nut en noodzaak van vestigingen voor glastuinbouw. In zijn toespraak zal de gedeputeerde zijn visie geven op de ontwikkelingen van de glastuinbouw in Noord-Holland. Hij gaat ook in op de ontwikkeling van de glastuinbouw in de Aalsmeerse- en Haarlemmermeerse regio. Ook de herstructurering van oude glastuinbouw en de ontwikkeling van nieuwbouwlocaties komt aan bod.

Inlichtingen: Roelof de Haan, Landbouw en Energie, tel. (023) 514 46 38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie