Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stimuleringspremies fietsparkeren uitgereikt in Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 14-06-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

14-06-2001

Stimuleringspremies "Stilstaan bij fietsparkeren" uitgereikt

Gedeputeerde Marnix Norder heeft in het kader van het project "Stilstaan bij Fietsparkeren" drie stimuleringspremies uitgereikt. De gemeenten Katwijk (f30.000,-), Rijnsburg (f25.000,-) en Leiden (f20.000) kregen een cheque als bijdrage in hun plannen.

Het project is gestart als kennismakelaar. In bijeenkomsten is met diverse organisaties (gemeenten, waterschappen, fietsersbond) kennis uitgewisseld om fietsparkeervoorzieningen "op straat te zetten". Gekeken is naar met name verkeerskundige en stedenbouwkundige aspecten. Inmiddels zijn er mooie fietsparkeervoorzieningen tot stand gebracht in elf gemeenten in de Leidse Regio en de regio Duin- en Bollenstreek. Bij deze gemeenten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie