Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leiding Caldera International geven persoonlijke interviews

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Uitnodiging

tot een persoonlijk interview met de Regional Manager Benelux en de Chief Operations Officer van:

Caldera International

Plaats: Caldera International
Zekeringstraat 7
1014 BM
Amsterdam

Datum: 15 juni 2001

Met de wereldwijde lancering van Caldera International op komst, willen de Country Manager Benelux, Elbert Vlastuin, en de Chief Operations Officer, David Mc Crabb, u graag ontmoeten voor een gesprek over de toekomstige bedrijfsstrategie. Caldera International is ontstaan uit de recente overname door Caldera Systems van de divisie server software en professionele diensten van de Santa Cruz Operation (SCO).

Na de overname is Caldera International Inc. de grootste Linuxonderneming ter wereld geworden, met vertegenwoordigingen op het gebied van sales, ondersteuning en marketing in 82 landen. Bovendien heeft het 's werelds meest uitgebreide Linux Value Added Reseller-netwerk opgezet, met 15.000 resellers wereldwijd.

Als gevolg van de overname is Caldera de enige onderneming die UNIX verenigt met Linux. De meerwaarde hiervan is dat het de lage kosten en flexibiliteit van Linux combineert met de stabiliteit en schaalbaarheid van UNIX. Caldera onderscheidt zich dus van andere aanbieders van platformoplossingen door een standaard gelijkvormig platform aan te bieden dat Linuxapplicaties in staat stelt zich aan te passen aan de schaal van de onderneming.

Het doel van Caldera International is om Linux op de standaard industrie-hardware het alternatieve zakenplatform te laten zijn. Haar nieuwe missie; "Unifying Unix with Linux for Business" zal gerealiseerd worden via een unieke drietakkige bedrijfsstrategie:

Develop On: creëren en vergroten van vraag naar applicaties en het aanbevelen van standaarden.
Deploy On: aanbieden van het platform dat voorziet in de schaalbaarheid tussen de afzonderlijke klant en het datacentrum.
Manage: het beheren van de verenigde UNIX- en Linux-omgeving.

Op vrijdag 15 juni zullen Elbert en David in de Nederlandse vestiging van Caldera International in Amsterdam beschikbaar zijn voor één-op-één interviews. U wordt verzocht in uw reactie op deze e-mail de tijd aan te geven waarop u hen zou willen spreken. Vervolgens zullen wij per e-mail een bevestiging van het interview sturen.

Als u aanvullende informatie over Caldera International wenst, neem dan contact met mij op, of breng een bezoek aan de website: www.caldera.com

Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Wilmer Heck
Account Executive
Text 100 Public Relations
Global High Technology Public Relations
Van Diemenstraat 164-166, 1013 CN Amsterdam
Tel: +31 20 530 4349
Fax: +31 20 530 4331
Email: (wilmerh@text100.nl)
URL: www.text100.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie