Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegafsluiting Keesomstraat Ede

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Wegafsluiting Keesomstraat

In de nacht van aanstaande vrijdag op zaterdag wordt er gewerkt aan het kruispunt Keesomstraat-Galvanistraat in Ede. Van 22.00 tot 4.00 uur is de Keesomstraat daarom gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer in de richting van het ziekenhuis. Gedurende de afsluiting gaat de firma Bruil onderhoud plegen aan het asfalt. Dit gebeurt s nachts zodat het verkeer er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Omleiding

Het verkeer in zuidelijke richting wordt omgeleid via de Lelystraat-Nieuwe Maanderbuurtweg-Tooroplaan. Het verkeer van de Galvanistraat wordt omgeleid via de Lorentzstraat en de Einsteinstraat. Het verkeer komende uit het zuiden richting Galvanistraat wordt omgeleid via de Einsteinstraat-Lorentzstraat. Het overige verkeer uit zuidelijke richting zal geen hinder ondervinden. Langs de weg worden borden geplaatst die de omleidingsroute aangeven.

Meer informatie

Inlichtingen betreffende dit werk zijn te verkrijgen bij de opzichter van de gemeente, de heer R. Groeneveld, tel. 06-53 36 67 55 of de hoofduitvoerder van de firma Bruil, de heer H. Weidema, tel. 06-53 21 34 13.Ede, 12 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie