Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent Millinxparkparade

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent Millinxparkparade
Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent vrijdag 15 juni om 15.30 uur de manifestatie 'Millinxparkparade', op het terrein van het toekomstige Millinxpark tussen de Borselaarstraat en de Millinxstraat. De manifestatie in samenwerking met R2001 en projectbureau Dordtselaan/Millinxbuurt bestaat uit een artistieke presentatie over de aanleg van het buurtpark, 'Millinxoase' en een activiteitenprogramma door de verschillende bevolkingsgroepen uit de Millinxbuurt. Op vijf vrijdagen, tot en met 13 juli, zijn er activiteiten met een kinderprogramma, een buurtmaaltijd en een cultureel programma. Er is een Antilliaans, Nederlands, Turks, Surinaams en Marokkaans programma.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie