Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Parkeren tijdens MotoraiLive 2001 in Arnhem

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RAI VERENIGING

Gratis parkeren tijdens MotoraiLive 2001 in Arnhem

Alle bezoekers die met eigen vervoer op 15, 16 en 17 juni naar MotoraiLive in Gelredome te Arnhem komen kunnen gratis parkeren. Voor motorrijders is er een gratis parkeerterrein vlak voor de ingang van Gelredome. Voor iedereen die met de auto komt zijn er, goed bereikbare, parkeerterreinen in de omgeving van Gelredome. Vanaf deze gratis parkeerterreinen rijden eveneens gratis pendelbussen naar de ingang van Gelredome. De MotoraiLive 2001 is daarmee het enige evenement in zijn soort dat dit kan aanbieden aan zijn bezoekers.

De bezoeker die van 15 tot en met 17 juni MotoraiLive in Gelredome bezoekt, wordt als het om sensatie en entertainment gaat, op zijn wenken bediend. Het nieuwe evenement wordt namelijk opgeluisterd met modeshows, optredens van bekende artiesten en quizzen met dagelijks een motorfiets of scooter als hoofdprijs. Om de dynamiek nog meer te accentueren zijn dagelijks complete stuntteams in touw. Er zijn verschillende circuits uitgezet om motor- en scootermodellen stevig aan de tand te voelen. Verder is er live muziek en zijn er trialdemonstraties.

Toprijder deelt handtekeningen uit
Op zaterdag 16 juni zijn er meerdere handtekeningensessies van de motorcoureur Akira Yanagawa. In de stand van Moto 73 in de pitstraat op het buitenterrein deelt de toprijder van het Superbiketeam van Fuchs-Kawasaki handtekeningen uit aan de bezoekers.

Echte motorfiets primeurs
Inmiddels is ook duidelijk dat zowel Yamaha als Suzuki gloednieuwe motormodellen aan de bezoekers van MotoraiLive gaan tonen. Yamaha wil tot 15 juni niets kwijt over de primeur. Suzuki laat weten dat het om de GSX 1400 gaat, een nieuwe nakedbike, die nog niet eerder op een tentoonstelling heeft gestaan.

Einde bericht

Voor meer informatie:
RAI Vereniging, Cees Boutens, tel. 020-5044949 of 06-53212633

Amsterdam, 7 juni 2001


07 jun 01 14:42

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie