Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiepersbericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 15-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

MOTORRIJDER GEWOND

Bij een aanrijding op de kruising Kerstraat Zuid Dorpsstraat in Oeffelt is donderdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen de 48-jarige bestuurder van een bedrijfsauto uit Nederweert, op de kruising geen voorrang verleende aan een 45-jarige motorrijder uit Helmond. Deze laatste liep licht letsel op en is overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

BRAND IN WONING GRAVE

Op de eerste verdieping van een woning aan de Mgr.Tillemansstraat in Grave is donderdagavond brand uitgebroken. De bewoonster van het pand verklaarde dat zij wierook had opgestoken. De wierook was omgevallen waardoor brand ontstond. De vrouw (leeftijd niet bekend) is met ademhalingsmoeilijkheden overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De schade in de woning is niet bekend.

JONGEN AANGEHOUDEN

De politie heeft rond middernacht op de Graafseweg in Mill een 14-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen, bewoner van het asielzoekerscentrum, was betrokken bij een vechtpartij in een van de slaapvertrekken. Nadat enkele beveiligingsmensen de gemoederen hadden gesust, sloeg de verdachte een van hen in zijn gezicht, toen hem in de receptieruimte van het pand een rookverbod werd opgelegd. De 24-jarige beveiligingsmedewerker heeft aangifte van mishandeling gedaan. De jongeman is ingesloten.

WATERSTOFGAS ONTSNAPT

Vanmorgen is een bedrijf aan de Grotestraat in Cuijk korte tijd ontruimd geweest. Dit naar aanleiding van het feit dat bij werkzaamheden een kleine hoeveelheid waterstofgas was ontsnapt. De brandweer verrichtte enkele metingen en na ongeveer een half uur konden de werknemers weer het pand in. Bij nader onderzoek bleek dat een koppelbout was gescheurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie