Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting J.P. Thijsseplein Hilversum

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Herinrichting J.P. Thijsseplein

Het bouwplan rond het oude slachthuis, waarvan in maart de laatste woningen werden opgeleverd, wordt afgerond met de inrichting van het J.P. Thijsseplein.

De gemeente Hilversum heeft samen met de woningbouwcorporaties Dudok en Patio hiervoor een schetsontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt gepresenteerd aan omwonenden en overige belangstellenden op een inspraakavond in september. In het ontwerp worden voorstellen gedaan om de functies van het plein: een plein om te verblijven, wandelen en spelen, te benadrukken. Daarnaast is in het ontwerp het voorstel opgenomen om de bestaande bomen op het plein te behouden en deze aan te vullen met extra bomen en beplanting. Ook zijn maatregelen opgenomen om het autoparkeren op het plein tegen te gaan. Er zijn in het totaal twaalf parkeerplaatsen meer aangelegd, dan er voorheen waren. Na de zomer krijgen omwonenden van de gemeente persoonlijk een uitnodiging om de presentatie van het ontwerp bij de wonen. Voor overige belangstellenden wordt op de gemeentepagina, eveneens na de zomer, de plaats, datum en tijd van de inspraakavond bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer Klomp, van de dienst Stadsontwikkeling (tel: 629 28 12).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie