Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijn- en spijsevenement in Restaurant Prinses Juliana

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Voor directe publicatie

Hoofddorp, 20 februari 2001

Wijn- en spijsevenement met Hubrecht Duijker in Restaurant Prinses Juliana

Dineren met Hubrecht Duijker in Alliance restaurant Prinses Juliana, te Valkenburg - een uniek wijn- en spijsevenement van Winexcite.

Winexcite
De website www.winexcite.nl is de wijn-website waaraan Hubrecht Duijker zijn medewerking verleent. De moderne wijnliefhebber ervaart hier een complete wijnbeleving en vindt er alles over wijn: gevarieerde en uitgebreide informatie, columns, vraagbaak, wijnevenementen, recepten, wijnen van over de hele wereld en nog veel meer.

De Wijntafel
Eén van de evenementen is De Wijntafel: een unieke, leerzame en informele wijn- en spijsavond onder leiding van Hubrecht Duijker. Tijdens deze maandelijks terugkerende avond wordt de gasten een viergangen diner geserveerd, met per gerecht twee bijpassende wijnen - één 'klassieke' wijn en één 'verrassende' wijn, welke worden toegelicht door Hubrecht Duijker.

Op vrijdag 15 juni 2001 opent restaurant Prinses Juliana haar deuren voor een speciale versie van De Wijntafel, met een Nederlands thema. Naast een overheerlijk viergangen diner, met onder andere Hollandse asperges, worden als 'verrassende' wijnen, de wijnen van de Zuid-Limburgse wijngoederen Fromberg en Apostelhoeve geschonken.
Na een overnachting in een van de luxe kamers van Juliana en het nuttigen van een koninklijk ontbijt, volgt een uitgebreid bezoek, met proeverij, aan wijngoed Apostelhoeve te Maastricht. De middag vangt aan met een Belgische lunch in het plaatsje Kanne-Riemst, waarna de middag om ca. 16.00 uur eindigt met de terugkomst bij Prinses Juliana.
Uiteraard is Hubrecht Duijker beide dagen aanwezig om u te begeleiden in de
-Nederlandse- wereld van de wijn en om met u van wijngedachten te wisselen.
Datum: 15 & 16 juni 2001
Prijs: 430,- p.p. all-in
Voor meer informatie of reserveringen:
www.winexcite.nl www.juliana.nl
e-mail: (info@winexcite.nl) (info@juliana.nl)
tel. 023 - 5576420 043 - 6012244
fax. 023 - 5576422 043 - 6014405Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Winexcite BV
Ron Molhuijsen
Tel. 023-557 6420
Fax.023-557 6420
(Ron.Molhuijsen@winexcite.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie