Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: vrouw stoot hoofd aan brug

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 15 juni 2001

Verkeersongeval Noordwijk (D1)
Donderdag 14 juni vond om 17:30 uur een ongeval plaats op de kruising van de Boerenburgerweg en de Van de Mortelstraat. Een 33-jarige man uit Noordwijk stak met de auto van de Boerenburgerweg de Van de Mortelstraat over zonder voorrang te verlenen aan verkeer van rechts. Er volgde een botsing met de auto van een 24-jarige vrouw uit Noordwijk die over de Van de Mortelstraat in de richting van rotonde reed. Bij de botsing sloeg de auto van de man uit Noordwijk over de kop, maar de Noordwijker raakte niet gewond. De vrouw klaagde na de aanrijding over pijn in de nek.

Aanhoudingen Katwijk (D2) Vrijdagmorgen 15 juni 00:45 uur heeft de politie drie mannen aangehouden. Een getuige had gezien dat drie mannen hadden geprobeerd in te breken in een leegstaand bedrijfspand aan de Achterweg. Even later werden drie mannen, die aan het signalement voldeden, op de Stadhoudersdreef aangehouden. Het gaat om een man uit Katwijk, één uit Groningen en één uit Purmerend. Alledrie 20 jaar. Gezien het matras dat ze bij hadden, wilden de drie mogelijk het pand kraken. Ze ontkenden ooit op de Achterweg te zijn geweest. Na hun aanhouding zijn de drie ingesloten.

Onder invloed Leiderdorp (D3) Vrijdagmorgen 15 juni 00:30 uur controleerde de politie op de Mauritssingel een 62-jarige automobilist uit Leiderdorp op het gebruik van alcohol. De man blies een gehalte van maarliefst 730 ug/l; ruim 1,50 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen. De man is door de politie thuis afgezet.

Auto over de kop Roelofarendsveen (D3) Vrijdagmorgen 15 juni is om 03:15 uur naast de afrit Roelofarendsveen van de rijksweg A4 een auto op de kop in het water beland. De auto, met vier inzittenden, reed in de richting van Den Haag. Op de afrit raakte de auto links van het wegdek in de berm. De bestuurdster; een 84-jarige vrouw uit Oegstgeest, verloor de controle waardoor de auto op de kop in het naastgelegen water terecht kwam. Een getuige waarschuwde direct de hulpdiensten. De drie passagiers; een 50-jarige vrouw, een 32-jarige man en een 18-jarige vrouw, alledrie uit Oude Wetering, zijn, deels met hulp van de brandweer, uit de auto gekomen. Ook de bestuurdster is uit de auto gered. De vrouwelijke inzittenden zijn voor medisch onderzoek en eventuele behandeling met de ambulance naar het Rijnland ziekenhuis gebracht.

Handtas met medicijnen gestolen Voorschoten (D4)
Uit een kantoorpand aan de Krimpkade is op donderdag 14 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur een handtas weggenomen met daarin medicijnen waaronder pillen, inhalers en een injectiespuit met adrenaline. Bij verkeerd gebruik van de spuit kan dit een verhoogde bloeddruk tot gevolg hebben waarna men bewusteloos kan raken. Dit medicijn draagt de naam 'EpiPen' en wordt gebruikt tegen allergieën. De spuit zit in een langwerpige driehoekige verpakking. De politie doet een verzoek aan de mensen die de tas vinden om hem naar het politiebureau te brengen.

Mishandeling Voorschoten (D4) Een 15-jarige jongen uit Leiden heeft aangifte gedaan van mishandeling in het Park Noord Hofland. Hij zou hier op donderdag 14 juni omstreeks 21.00 uur met een groepje vrienden zijn uitgescholden door een ander groepje jongeren. Hierop zou hij van zijn fiets zijn gestapt waarna de jongeren die hem uitscholden om hem heen gingen staan. Hij verklaarde hierna door twee personen geschopt en geslagen zijn.

Vrouw stoot hoofd aan brug Leiden (D4) Een 19-jarige Leidse stootte donderdag 14 juni omstreeks 17.20 uur haar hoofd aan de Kleine Havenbrug. Zij voer in een boot in de Haven. Met een hoofdwond is zij naar het Rijnlandziekenhuis vervoerd.

Inbraak Leiden (D4)
In een pand aan de Hogewoerd is in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 juni ingebroken. Men zou via een raam het pand zijn binnengekomen Verschillende vertrekken in het pand zijn doorzocht. Hierbij werden onder andere geld en kleding weggenomen. Van de inbraak is aangifte gedaan bij de politie.

Inbraak woning Gouda (D7)
Bij een inbraak in een woning aan dse Aart Luteijnnstraat zijn o.a. portemonnaies, pasjes en een GSM weggenomen. De daders zIjn vermoedelijk binnengekomen via de flippermethode. De inbraak vond plaats in de nacht van 13 op 14 juni jl.

Slachtoffer verkeersongeval wil niet naar ziekenhuis Gouda (D7)
Een 21-jarige Gouwenaar raakte op 14 juni jl betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval. De man reed met hoge snelehdi met zijn bromfiets, zonder helm op, over de Sluismeesterslag in de richting van de Molenmeesterslag. Hij raakte met zijn voorwiel een stoeprandje en vervolgens tegen een boom. Hij raakte met zijn hoofd een verkeersbord en viel op straat. Slachtoffer was niet aanspreekbaar en bloedde. Ambulancepersoneel moest veel moeite doen om de man op de brancard te krijgen, omdat hij geenszins mee wilde werken. Uiteindelijk kon hij toch worden afgevoerd naar het GHZ. Het is niet bekend welk letsel hij heeft opgelopen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie