Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beveiligingsbeurs Infosecurity.nl groeit met 20%

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Beveiligingsbeurs Infosecurity.nl groeit met 20%

Amsterdam, 15 juni 2001 Voor het tweede achtereenvolgende jaar zal de beveiligingsbeurs Infosecurity.nl, 20% groter zijn dan de editie van het voorafgaande jaar. De organisatie ziet in deze verdere toename een afspiegeling van het toenemend bedrijfskritische karakter van elektronische bedrijfsgegevens en de daarmee samenhangende vraag naar bescherming van deze informatie. Editha Derksen, beursmanager van Infosecurity.nl: Uit een eigen onderzoek van Reed Exhibitions bleek ruim 60 procent van de Nederlandse bedrijven in het afgelopen jaar nog één of meer informatiebeveiligingsproblemen heeft ondervonden. Als je dan bedenkt dat de bedrijfsrisico s hiervan steeds verder toenemen dan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie