Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Breda goed op weg met uitvoering Grotestedenbeleid

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

14-06-2001

Gemeente goed op weg met uitvoering Grotestedenbeleid

De gemeente Breda boekt goede resultaten bij de uitvoering van het Grotestedenbeleid. Dat blijkt uit het zelfanalyserapport Van ambitie naar uitvoering waarin het college een tussenstand heeft opgemaakt van de tot nu toe bereikte resultaten. Naast een blik op de gemeentelijke themas: wonen, werken, cultuur en zorg staan de door het Rijk aangewezen beleidsterreinen Jeugd en Herstructurering woonmilieus centraal. Het rapport geeft antwoord op de vraag of Breda ingewikkelde vraagstukken als sociale integratie, veiligheid, aantrekkelijke en gedifferentieerde woonmilieus, aansluiting van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en regionale centrumfunctie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie