Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provider WISH laat abonnees telefonisch e-mail beluisteren

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
(t.a.v. de redactie)

PERSBERICHT

Provider WISH stelt al haar abonnees in staat telefonisch e-mail te beluisteren en te beantwoorden.

Nieuwe dienst WISH geeft abonnee tevens de mogelijkheid SMS berichten te versturen vanaf www.wish.nl. Voicemail en faxberichten zijn voortaan als e-mail te ontvangen.

Amsterdam, 18 juni 2001, Communicatie Service Provider WISH (www.wish.nl), onderdeel van WISH-NOKNOK Holding BV, biedt vanaf 18 juni zgn. Unified Messaging (UM) diensten aan. Dankzij Unified Messaging kunnen alle soorten berichten (voice, fax, mail) centraal in de WISH mailbox ontvangen, opgeslagen, bewerkt en beantwoord worden.

Vanaf 18 juni kunnen WISH abonnees via de WISH homepage (www.wish.nl) gratis een centraal telefoonnummer aanvragen om gebruik te maken van deze UM-diensten. Hiervoor heeft WISH-NOKNOK een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het bedrijf XOIP (www.xoip.nl). Het systeem werkt direct met alle bestaande WISH e-mail accounts. De technologie van XOIP zorgt ervoor dat faxen worden opgeslagen als computerbestanden en dat e-mail berichten worden omgezet in gesproken berichten. WISH abonnees worden direct op het nieuwste XOIP-platform met verbeterde spraakcomputer aangesloten. Via de inbox op www.wish.nl kunnen de abonnees vervolgens overal ter wereld via internet hun fax-, voice- en e-mailberichten raadplegen en verzenden. Omdat de berichten ook naar de eigen PC gedownload kunnen worden hoeft de gebruiker hierbij niet online te blijven.

Eerste provider die UM diensten inzet
WISH-NOKNOK B.V. is de eerste Nederlandse provider die deze diensten aan zijn abonnees aanbiedt. Jeroen Verkroost, Commercieel Directeur van WISH-NOKNOK B.V.: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met XOIP, omdat XOIP de meest geavanceerde technologie weet te combineren met een enorm gebruiksgemak. WISH is de eerste provider die dit soort diensten voor een breed publiek toegankelijk maakt door ze volledig met het bestaande eigen systeem te integreren. Door het leveren van dit soort diensten vergroten we de binding met onze klanten, onderscheiden we ons van de concurrentie en zijn wij in staat om onze marktpositie verder te verstevigen."

Over WISH-NOKNOK:

WISH-NOKNOK levert als Communicatie Service Provider internet-gerelateerde communicatiediensten aan consumenten en bedrijven. WISH-NOKNOK is in oktober 2000 voortgekomen uit WISH Holding B.V. en NOKNOK. WISH-NOKNOK heeft 445.000 abonnees. WISH-NOKNOK is voor 67% eigendom van Newconomy N.V. (Euro.NM: NEWY) en voor 33% van Scaramea N.V.

WISH-NOKNOK heeft een van de meest geavanceerde inbelnetwerken van Nederland. WISH-NOKNOK beschikt daarnaast over een telecomlicentie. Het merk WISH eindigde in januari 2001 voor de derde maal als 'Beste Koop' in de gecombineerde gratis en betaalde providertest van de Consumentenbond. Meer informatie over WISH-NOKNOK is te vinden op www.wish-noknok.nl

Over XOIP:

XOIP B.V. (spreek uit 'ksojp') is een onafhankelijke Nederlandse onderneming die opereert op het raakvlak van internet en telecommunicatie. Het snel groeiende bedrijf ontwikkelt en levert innovatieve communicatiediensten. XOIP is inmiddels actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Meer informatie over XOIP is te vinden op www.xoip.nl


__

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie