Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samsung benoemt Frans Hulshof tot vice president Benelux

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Samsung

SAMSUNG BENOEMT FRANS HULSHOF TOT VICE PRESIDENT BENELUX

Rijswijk, 15 juni 2001 - Frans Hulshof is benoemd tot Vice President Samsung Electronics Benelux. Tot voor kort was Hulshof directeur van Samsung Electronics in de Benelux. In zijn nieuwe functie is Hulshof verantwoordelijk voor het positioneren van Samsung binnen de Benelux als een leidend merk op de markt van electronische apparatuur.

Voordat Hulshof bij Samsung kwam werken, was hij onder andere adjunct directeur bij Sharp. Daarvoor was hij werkzaam bij E.C.N, het huidige Megapool. Hier was Hulshof achtereenvolgens werkzaam voor de afdeling Logistiek en de afdeling Marketing, waar hij betrokken was bij de verandering van de diverse winkelnamen binnen E.C.N. naar de nieuwe naam Megapool.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is een van de belangrijkste werkmaatschappijen van de Koreaanse Samsung Group - 13e op de ranglijst van grootste ondernemingen ter wereld. Samsung Electronics is met 54.000 medewerkers gevestigd in 50 landen en behaalde in 2000 een totale omzet van 27 miljard Amerikaanse dollar. Samsung Electronics bestaat uit drie business units: Digital Media, Semiconductors en Information & Communications. Wereldwijd is Samsung de grootste fabrikant van geheugenchips, kleurenbeeldbuizen, monitoren en magnetrons. In de Benelux is Samsung actief op het gebied van PC-randapparatuur, telecomproducten, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Rijswijk, Rotterdam, Waalwijk, Zeist en Antwerpen. In totaal werken circa 100 mensen bij Samsung Benelux.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie