Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Live chatten met Nederlandse misdaadauteurs bij Vizzavi

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Amsterdam, 13 juni 2001

Live chatten via web en wap met Nederlandse misdaadauteurs bij Vizzavi

Maand van het Spannende Boek dit jaar in het teken van 'Crime.nl'

Deze maand kunnen fans van misdaadliteratuur bij Vizzavi live chatten via web en wap met hun favoriete Nederlandse misdaadauteur. Schrijvers René Appel, Peter de Zwaan en Charles den Tex zitten in deze 'Maand van het Spannende Boek', die in het teken staat van 'Crime.nl', in een speciale chatroom klaar voor een online discussie en het beantwoorden van vragen over de Nederlandse misdaadliteratuur.

De eerste chat, met René Appel, vindt plaats op vrijdag 15 juni. Van 16.00 tot 17.00 zit hij klaar om live antwoord te geven op alle vragen die geïnteresseerden hem over zijn nieuwste boek *Zinloos Geweld* willen stellen. Peter de Zwaan, winnaar van de Gouden Strop 2000, neemt op 22 juni tussen 19.00 tot 20.00 uur plaats achter het toetsenbord, waarna het op 29 juni, op hetzelfde tijdstip, de beurt is aan Charles den Tex om tekst en uitleg te geven over Nederlandse thrillers, detectives en andere spannende boeken.

Recensies in 'Vizzavi Criminal Records'
Naast chatten kunnen de fans de gehele maand juni hun eigen recensies van spannende boeken mailen naar de redactie van Vizzavi. Deze worden dan opgenomen in de 'Vizzavi Criminal Records'. De speciale chatrooms, de 'Vizzavi Criminal Records', en alle informatie over de boeken, de schrijvers en de evenementen die in het kader van de 'Maand van het Spannende Boek' worden georganiseerd, zijn te bereiken via de homepage van Vizzavi: www.vizzavi.nl.

Product manager Marcel Vosselman van Vizzavi: *Vizzavi biedt deze maand alle fans van spannende boeken de gelegenheid om via de web en wap chat in contact te treden met hun favoriete schrijver. De schrijver kan direct reageren op alle brandende vragen. Zo spannend en ongewis als het lezen van een thriller is, kan het in de chatbox natuurlijk ook alle kanten opgaan. Want je weet natuurlijk nooit wie er verder bij je in de chat zitten. Middels onze web en wap chat brengen we bekenden en onbekenden dichter bij elkaar. Deze interactiviteit willen we onze klanten bieden*.

Dertiende editie
De Maand van het Spannende Boek 2001 is inmiddels de dertiende editie van een jaarlijks terugkerende traditie. De Stichting CPNB is de initiatiefnemer. Ieder jaar staan tijdens deze maand Nederlandstalige auteurs van thrillers, detectives en andere spannende boeken centraal. Boeken van o.a. Henk Apotheker, René Appel, A.C. Baantjer, Theo Capel, Jef Geeraerts, Gerben Hellinga, Bob Mendes, Tomas Ross, Felix Thijssen, Peter de Zwaan en vele anderen.

Dovemansoren
Rinus Ferdinandusse, de godfather van het misdaadgenre, schreef dit jaar het geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek 2001, Dovemansoren. Het spannende geschenkboekje wordt in boekwinkels cadeau gedaan bij aankoop van ten minste * 29,50 aan algemene boeken. Dovemansoren wordt verspreid in een oplage van 382.500 exemplaren.

Vizzavi
Vizzavi is de multi access portal in Nederland van de Vodafone Group, Vivendi Universal en Libertel. Via PC en mobiele telefoon biedt Vizzavi overal en altijd toegang tot informatie en diverse interactieve services die naar persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. Als eerste in Nederland biedt Vizzavi location based services.

Bovendien hebben gebruikers met Vizzavi gratis toegang tot internet en kunnen ze gratis SMS-en. Vizzavi biedt een gevarieerd aanbod aan gepersonaliseerde services, zoals nieuws, weer, verkeer, sportnieuws, financieel nieuws en entertainment. Gebruikers van Vizzavi krijgen een eigen e-mail adres en een persoonlijke startpagina. Via internet, SMS, WAP of e-mail kunnen gebruikers informatie ontvangen waarin zij geïnteresseerd zijn. Het aantal services van Vizzavi wordt voortdurend uitgebreid. Zo zal met gebruikmaking van de nieuwste technieken onder andere het beluisteren van muziek en op den duur het bekijken van videobeelden via de mobiele telefoon ontwikkeld worden.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie