Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.15 uur
Illegalen aangehouden

AMERSFOORT Donderdagmiddag heeft de politie in samenwerking met de Belastingdienst, de Arbeidsinspectie en Vreemdelingendienst op de braderie aan het Neptunesplein een aantal kraamhouders gecontroleerd.

Op de braderie bleken een aantal asielzoekers aan het werk te zijn, hetgeen wettelijk niet is toegestaan. Vier personen, in de leeftijd van 20 tot en met 24 jaar afkomstig uit Mauritanië, zijn aangehouden en in vreemdelingenbewaring gesteld en zullen vermoedelijk Nederland worden uitgezet.

Man steelt geld uit kassa

AMERSFOORT Donderdagavond omstreeks half zeven kreeg de politie de melding dat een man geld uit een kassa had gestolen in een winkel aan de Leusderweg.

Twee adspiranten van de politieopleidingsschool De Boskamp waren getuige van de diefstal en gingen achter de dader aan. Aan de Graaf Hendriklaan kon een verdachte, een 31-jarige Amersfoorter, door gewaarschuwde politieagenten worden aangehouden.

Tevens bleek dat de scooter waarop de man reed, gestolen was in Huizen. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Jongen in elkaar geslagen

LEUSDEN Donderdagavond omstreeks half negen is een 15-jarige jongen uit Leusden door een 17-jarige plaatsgenoot aan de Vlietsingel in elkaar geslagen.

Een getuige zag dat de 15-jarige jongen geslagen werd. De vrouw belde de politie en meldde dit incident. Na onderzoek in de buurt kon de identiteit van het slachtoffer en dader achterhaald worden. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie