Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herstructurering landelijk bureau ANBO

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 15-06-2001
Herstructurering landelijk bureau ANBO, de bond voor vijftig-plussers Enige tijd geleden is de structuur van de vereniging ANBO aangepast. Zo werd de omvang van de Algemene Vergadering teruggebracht en kwam er een kleiner landelijk bestuur.
De volgende stap in het vernieuwingsproces van de vereniging wordt nu gezet door middel van een herstructurering van het landelijk bureau, de werkorganisatie van de vereniging. Een belangrijke aanleiding daartoe vormt het Beleidsplan 2001-2004.

Het bestuur heeft besloten een meer heldere structuur aan te brengen en het bureau te laten werken als een landelijk kristallisatiepunt, dat ten behoeve van de onderdelen (gewesten, afdelingen) als coördinatie- en servicepunt functioneert. Bovendien zal het bureau het bestuur nog meer dan voorheen ondersteunen bij de belangenbehartiging.

Als eerste stap wordt de directievoering aangepast. De huidige directeur, de heer M. Kaarsgaren, zal de organisatie gaan verlaten. Om het herstructurerings-proces te starten en tevens te voorzien in de directievoering is met ingang van 17 juni 2001 aangesteld als interim-manager de heer mr. drs. J.M. (Hans) Vroomen MMC, verbonden aan Deloitte & Touche Bakkenist, management en ICT consultants te Leusden. Hij zal voor een periode van maximaal 5 maanden tot aan de komst van een nieuwe directeur als zodanig optreden. De herstructurering zal naar verwachting nog dit jaar zijn beslag krijgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie