Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe on-line versie van Maporama Partner Hub

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Nieuwe on-line versie van Maporama Partner Hub

Parijs, 15 juni 2001 - Vanaf vandaag is de nieuwe versie van de Maporama Partner Hub (V2) verkrijgbaar. Met dit on-line instrument kunnen de klanten van Maporama - de Europese marktleider op het gebied van on-line cartografie en geocentrische gegevens - on-line toegang krijgen tot hun account.

Aan deze jongste versie van de Maporama Partner Hub zijn meervoudige nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee de account managementtaken worden uitgebreid. De ergonomie is verbeterd waardoor taken makkelijker en eenvoudiger zijn uit te voeren. Met een plaatsbepalingsinstrument kan de gebruiker een adres op de kaart zetten. Deze procedure maakt integraal deel uit van de Maporama Partner Hub. Aanpassing van gegevensweergave aan de wensen en eisen van de gebruiker verhogen de leesbaarheid omdat het systeem uitsluitend die informatie vertoont die de gebruiker nodig heeft. Het systeem laat nu ook zien in welke mate voor ieder apart adres met succes een plaatsbepaling tot stand is gebracht. In hoeverre dat laatste lukt, is afhankelijk van de kwaliteit van de gegevens van de klant en is een uitgesproken handig hulpmiddel bij het corrigeren van gegevens en het opvoeren van het percentage waarmee met succes plaatsbepalingen tot stand worden gebracht. Een laatste punt dat zeker de aandacht verdient, is het feit dat de definitieve tabel zoals die na het plaatsbepalen wordt verkregen nu ook in een zodanig formaat kan worden geëxporteerd dat er in MS Excel mee kan worden gewerkt.

Naast dit alles profiteren de klanten van Maporama van een eenvoudige en heldere manier om op volledig autonome basis de producten Maporama Search en Maporama Drive te configureren, geïntegreerd in de vorm van een pop-up-venster. De procedure is op een eenvoudige en gemakkelijke manier uit te voeren. Hiertoe toetst de gebruiker eenvoudigweg de naam in die hij aan het pop-up-venster wenst te geven, past het kader en de achtergrondkleuren en de te hanteren taal aan en voert een URL van zijn favoriete logo in. Vervolgens krijgt hij met een simpele klik een voorproefje van het resultaat te zien, alsmede - na eventuele wijzigingen - de HTML-code, die hij vervolgens door middel van knippen en plakken op zijn eigen website kan overzetten.

"Klantenzorg is een van onze belangrijkste aandachtsgebieden. Daarom bieden wij onze klanten ook 100% inzichtelijkheid. Daarnaast reageren we optimaal op de signalen die onze klanten afgeven, door hun te voorzien van powertools met maximaal gebruiksgemak waarmee ze hun eigen account kunnen bijhouden", vertelt Laurent Vermot-Gauchy, de chief executive officer van Maporama. "De Maporama Partner Hub komt via een uitgesproken gastvrije interface aan al die wensen en eisen tegemoet," aldus Vermont-Gauchy.

Teneinde de klanten een nog grotere inzichtelijkheid te bieden, heeft Maporama onlangs een onafhankelijk instrument gelanceerd waarmee de kwaliteit van de dienstverlening van het bedrijf gemeten wordt. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kan de klant op ieder gewenst moment de Maporama-producten die hij in zijn website wil opnemen, toetsen op zowel werkzaamheid als beschikbaarheid.

Over Maporama:
Maporama SA houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van een compleet pakket geocentrische producten, dat ondernemingen een krachtig instrument in handen geeft om hun klanten van dienst te zijn en dus aan zich te binden. Maporama's gedetailleerde plattegronden en routebeschrijvingen geven een website een enorme toegevoegde waarde, omdat ze geïnteresseerde bezoekers de weg wijzen naar concrete adressen en relevante lokale informatie bieden op welke plaats de klant zich ook bevindt.

Maporama biedt de meest volledige geografische dekking in Europa. De cartografische database bevat meer dan 635.000 plaatsen in alle landen van de wereld, plus gedetailleerde plattegronden van meer dan 50.000 steden in Europa en Noord-Amerika. Dankzij Maporama kunnen alle ondernemingen en alle internetgebruikers via elk op het net aangesloten apparaat beschikken over uitstekende kaarten van de hele wereld. De producten van Maporama zijn volkomen compatibel met alle vaste en mobiele apparatuur, zoals gewone pc's, Mac, pocket pc, Windows CE, Psion, Palm Pilot, Wap-telefoons, set-top-boxes enz. Maporama beschikt over een hoofdkantoor in Parijs en is daarnaast via een netwerk van vestigingen (London, Hamburg, Madrid en Amsterdam) aanwezig om de Europese markt.

Meer dan 350 bedrijven, waaronder Shell Gaz, Europcar, Packard-Bell, Ryanair, Thomson Multimedia en Lycos hebben inmiddels gekozen voor de op maat gesneden oplossingen van Maporama om de tevredenheid en trouw van hun klanten te vergroten. Maporama beschikt over een hoofdkantoor in Parijs en is daarnaast via een netwerk van vestigingen (Londen, Hamburg, Madrid, Amsterdam) aanwezig op de Europese markt.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie