Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Integratie activiteiten IBC verloopt voorspoedig

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Heijmans N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Heijmans N.V.

15 juni 2001
INTEGRATIE IBC VERLOOPT VOORSPOEDIG; WINSTVERWACHTING GEHANDHAAFD ´S-HERTOGENBOSCH - Heijmans N.V. (bouw en aanverwante activiteiten) deelt mee dat de voortgang van de integratie van de activiteiten van IBC voorspoedig verloopt. Over de integratieplannen is ook overeenstemming bereikt met de werknemersorganisaties. Inmiddels is duidelijk dat een van de doelstellingen van dit integratieproces, het realiseren van tenminste Euro 10 miljoen kostensynergetische voordelen, zeker zal worden waargemaakt.

Voorts deelt de onderneming mede dat de stagnatie in de landelijke woningproductie, waarover in diverse publicaties wordt gesproken, geen effect heeft op de resultaten van Heijmans. De raad van bestuur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie