Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhandelaarsakkoord verlenging CAO sector Onderwijs

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Algemene Onderwijsbond


* Onderhandelaarsakkoord verlenging CAO sector Onderwijs Onderhandelaarsakkoord verlenging CAO sector Onderwijs Illustratie Minister Hermans en staatssecretaris Adelmund hebben een onderhandelaarsakkoord bereikt met de onderwijsbonden over de inzet van extra geld voor het versterken van de arbeidsmarktpositie van het onderwijspersoneel in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs (bve). In totaal wordt 1 miljard extra geïnvesteerd in het verder verkorten van de carrièrelijnen en in verhoging van de budgetten voor scholen.
Scholen krijgen daarmee meer ruimte voor functiedifferentiatie, beloning op maat en andere maatregelen die een belangrijke impuls geven aan de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie