Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stork Digital Imaging past organisatie aan

Datum nieuwsfeit: 15-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

15-06-2001

Stork Digital Imaging past organisatie aan

Stork Digital Imaging, onderdeel van Stork Textile Printing, past de organisatie aan in verband met een concentratie op de kernactiviteiten en een noodzakelijke efficiencyverbetering. Door de aanpassing komen 35 van de 153 arbeidsplaatsen te vervallen.

De reductie van de arbeidsplaatsen zal in de komende maanden plaatsvinden. Gedwongen ontslagen zullen zoveel mogelijk worden voorkomen, maar kunnen niet worden uitgesloten. Voor betrokkenen wordt door Stork bemiddeld naar alternatieven, binnen maar ook buiten Stork. Vakverenigingen en Ondernemingsraad zijn van deze plannen op de hoogte gesteld.

Stork Digital Imaging is gespecialiseerd in digitale textielbedrukking en grafische proofingsystemen en is onderdeel van Stork Textile Printing. Stork Textile Printing is wereldwijd marktleider voor textieldruksystemen en realiseerde over het boekjaar 2000 een omzet van EUR 314 miljoen met een bedrijfsresultaat van EUR 41 miljoen met in totaal 2037 medewerkers.
Stork realiseerde over boekjaar 2000 met haar kernactiviteiten een omzet van EUR 1.855 miljoen met een bedrijfsresultaat van EUR 120 miljoen.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel.: 035 - 695 75 55
06 51 98 40 54
back

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie